Sanering

probaco_loggaVi arbetar med Probaco.

Jour dygnet runt – tel: 070-371 99 74.

.

 

Om Probaco

Ett av Värmlands äldsta sanerings- och avfuktningsbolag i ny kostym.

Den 1 januari bytte sanerings- och avfuktningsbolaget Ocab namn till
Probaco Sanering i Värmland AB och Probaco Avfuktning i Värmland AB.

–       Vi ska fortsätta att vara en lokal aktör som är lyhörd och hittar de bästa lösningarna för våra kunder – med hjärtat på rätt ställe. Det fanns inga möjligheter att fortsätta samarbetet med OCAB centralt då vi har olika idéer om hur verksamheten ska bedrivas, säger Lars-Eric Petersen, vd för Probaco Avfuktning i Värmland AB och Patrik Olsson, vd för Probaco Sanering i Värmland AB.

I dagsläget ingår sex fristående bolag i Probaco, med kontor i södra och mellersta Sverige. Precis som tidigare kommer Probaco att erbjuda tjänster inom bland annat skadehantering, byggnadsmiljö, projektledning och jour.

–       Vår styrka är lokal förankring, lång erfarenhet i branschen och att vi erbjuder en stor bredd på tjänster inom sanering och avfuktning. Vi har dessutom goda möjligheter att samarbeta mellan bolagen och sätta in extra resurser där det behövs, säger Lars-Eric Petersen.

I samband med namnändringen och den nystart det innebär ser ledningen och personalen positivt på framtiden.

–        Vi vill vara en trygg partner som våra kunder kan lita på i alla lägen, och under dygnets alla timmar. Kunderna ska få direktkontakt med oss och inte bli kopplade till något huvudkontor i Stockholm. Det ska kännas att vi finns här, säger Patrik Olsson.

Om PROBACO i Värmland AB

Probaco Sanering och Avfuktning, tidigare Ocab i Värmland AB, har funnits sedan 1972. Verksamheten innefattar all typ av skadehantering inom vattenskador samt erbjuder också tjänster som inventeringar/utredningar och försäljning av fasta installationer, ex avfuktare i krypgrunder. Probaco erbjuder också all typer av tjänster inom sanering som exempelvis efter bränder men också rivning och luktsanering.

Bolaget har i dagsläget 25 sanerare och 7 fukttekniker anställda. Kontoren finns på Dagvindsgatan 10, Örsholmen, i Karlstad och på Tredje Industrigatan 9 i Kristinehamn. Verksamhetsområdet är Värmland.

Kontaktperson – avfuktning                             Kontaktperson – sanering

Lars-Eric Petersen                                                    Patrik Olsson

070-3710526                                                               070-3719972

lars-eric.petersen@probaco.se                                   patrik.olsson@probaco.se